Opening VVV Heeswijk-Dinther

CC Servaes Heeswijk-Dinther

HEESWIJK-DINTHER - Zoals al eerder aangekondigd zal er in gemeenschapshuis CC Servaes (naast de Dintherse kerk) een VVV informatie punt worden geopend waar u onder meer VVV-cadeaubonnen, wandel- en fietskaarten en leuke boekjes kunt kopen. Daarnaast zullen er ook gratis folders beschikbaar zijn betreffende activiteiten en evenementen in Heeswijk-Dinther en de regio.

Ook voor de verkoop van streekproducten wil dit informatiepunt een mogelijkheid bieden. Vanaf zaterdag 20 april is het punt geopend. 

Openingstijden: 
Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur
zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur
Zondag en feestdagen is het informatiepunt gesloten

Een aantal vrijwilligers heeft zich enthousiast aangemeld om bezoekers van het VVV- informatiepunt te bemannen. Zij willen je helpen om de weg in ons mooie dorp en de omgeving te leren kennen.

De informatie kun je vinden in de barzaal in gemeenschapshuis CC Servaes, waar hiervoor een mooie hoek is ingericht mede dankzij de plaatselijke ondernemers Dirk Heerkens en Bob Cranen. 

Wil je als ondernemer of organisatie jouw activiteit of evenement onder de aandacht brengen dan kun je folders afgeven bij CC Servaes. Voor het aanbieden van streekproducten graag contact opnemen met secretariaat@ccservaes.nl of telefonisch bij Elly v.d. Broek 06-42407562 en Tonny van der Ven 06-20216398. 

Tot ziens bij het VVV-informatiepunt

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl