Thema avond: Wensambulance

MFA De Stuik Vorstenbosch

Stichting Zorgvoorzieningen Vorstenbosch organiseert 11 september 2019 een thema-avond met als onderwerp "wensambulance Brabant` Cees Huijben zal deze avond verzorgen. 

Ieder mens heeft een laatste wens……. 

Nog één keer het ouderlijk huis zien. Naar een dierbaar familielid die jarig is. Of nog één keer die club bezoeken waar u altijd zo graag kwam.

Het lijken wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn, maar voor mensen die niet zo lang meer te leven hebben, is dat echt niet altijd vanzelfsprekend. Omdat ze bijv. aan het bed gekluisterd zijn en zittend vervoer niet meer mogelijk is.

Gelukkig is er dan WensAmbulance Brabant die met een vijftal ambulances en ruim 150 professionele vrijwilligers honderden wensen per jaar in vervulling kunnen laten gaan.  Met de ambulances die uitgerust zijn met comfortabele brancards brengen zij terminaal zieken nog één keer naar hun favoriete plaats. Op woensdagavond 11 sept. 2019 verzorgt Cees Huijben hierover een presentatie. Aan de hand van beelden zal hij uitvoerig toelichten wat WensAmbulance Brabant zoal doet.   

in de pauze kan met de WensAmbulance bezichtigen

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl