Goede Doelen Week

Nistelrode

NISTELRODE – Voor de derde keer start de Goede Doelen Week in Nistelrode. Je kunt de collectanten verwachten in de week van maandag 9 tot en met zaterdag 15 September.

Hoe het gaat
Allereerst ontvang je van de collectanten, die zijn voorzien van een herkenbare Goede Doelen Week button, een envelop in de brievenbus. In deze envelop tref je informatie aan over hoe het in zijn werk gaat. Er zit onder andere een intekenkaart bij met daarop vermeld wie de deelnemende goede doelen zijn. Op deze intekenkaart kun je achter elk goed doel dat je wilt steunen een bedrag invullen. De ingevulde kaart stop je vervolgens samen met het geld in de bijgeleverde kleine envelop. Op deze kleine envelop staat aangegeven wanneer de collectant deze bij U ophaalt.

Wens je een vrije gift te doen, vul dan alleen het giftbedrag rechtsonder op de kaart in. De gift wordt in dat geval evenredig verdeeld over de deelnemende goede doelen.

Mocht je een collectant gemist hebben, of heeft de collectant jou gemist. We zijn Jumbo Supermarkt in Nistelrode ook dit jaar weer zeer erkentelijk dat ze ook nu weer bereid zijn hun medewerking te verlenen aan de Goede Doelen Week. Net als vorig jaar zal er een grote collectebus nabij de ingang van de Jumbo worden gezet zodat je alsnog een gift kunt uitbrengen.

De deelnemende goede doelen zijn
Alzheimer Nederland
Brandwondenstichting
Diabetes Fonds
Hartstichting
Hersenstichting
KWF
Longfonds
MS Fonds
Nationaal Fonds Kinderhulp
Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind
Nierstichting
Rode Kruis 

De organisatie Goede Doelen
De organisatie van de Goede Doelen Week is in handen van coördinatoren van de deelnemende Goede Doelen Week 2019. Heb je een vraag of opmerking stuur dan een email naar goedendoelenweeknistelrode@gmail.com, een betreffende organisator zal vervolgens zorgdragen voor een snelle reactie. 

We willen als organisatie weer een mooi bedrag ophalen voor alle deelnemende doelen, dit kan alleen met jouw steun en met alle collectanten die de komende tijd op pad gaan. Hiervoor alvast hartelijk bedankt.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl