Vriendinnenles

Heeswijkse Balletschool Heeswijk-Dinther

Op donderdagmiddag 10 oktober organiseert de Heeswijkse Balletschool een vriendinnenles voor iedereen die een keertje mee wil dansen. Bewegen is immers gezond en op deze manier nog leuk ook. 

Nog maar even geleden schitterden de leerlingen van de Heeswijkse Balletschool tijdens hun optreden bij de opening van het vernieuwde Plein 1969. Niet alleen hun eigen dansen mochten zij laten zien, maar ook samen met de burgemeester de linten aanbieden om het plein te openen. Nu zijn we weer met 'gewone lessen' bezig en dansen b.v. over de herfst en werken we ook al aan de techniek van de dans.

Om kinderen eens te laten snuffelen aan zo’n les en daardoor te ondervinden hoe fijn het is om te dansen op mooie muziek en ondertussen een goede houding, muzikaliteit en natuurlijk conditie te krijgen is iedereen van de onderbouw uitgenodigd bij ons mee te komen doen. Dansdocente Willeke van Slooten is HBO-gediplomeerd en heeft jarenlange ervaring in het lesgeven aan kinderen. De les is in basisschool het Mozaïek en begint om 15.45 uur.

Voor meer informatie: van.oorschot@ziggo.nl of 06-33922311.

Je bent van harte welkom op 10 oktober!

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl