Mercy John – Let it go easy

CC Nesterlé Nistelrode

ER ZIJN TWEE VOORSTELLINGEN: 19.30 EN OM 21.30 UUR

Unaniem lovende recensies is wat zowel het debuutalbum ‘This Ain’t New York’ als het vervolg ‘Let It Go Easy’ kreeg van de Nederlandse pers en publiek. Mercy John heeft daarmee zijn naam binnen de Nederlandse Americana scene gevestigd. Veel complimenten kreeg hij voor de sfeer van zijn liedjes en de boodschap in zijn teksten. Maar wat is nu het echte verhaal achter die teksten over spijt, heimwee, liefde en angst? 

In deze voorstelling ‘Let It Go Easy’ speelt Mercy John met zijn fantastische band niet alleen de prachtige liedjes van zijn albums, maar vertelt hij ook zijn verhalen achter die liedjes. Over opgroeien op het platteland, heimwee voortgekomen uit een beschermde jeugd en de ernstige ziekte van zijn jongste kind. Maar boven alles over de kracht van de liefde en het heilige vuur dat muziek schrijven heet, een vuur dat diep van binnen brandt. Naast een avond mooie muziek een uniek inkijkje in de man achter de liedjes en hoe het opgroeien in Brabants niemandsland een jongen met muziekdromen heeft beïnvloed. Een voorstelling om ademloos naar te luisteren, waarbij de tijd eventjes stil zal komen te staan en waarover de bezoeker zeker nog even zal willen napraten. 

Maak aanbod van het DINER + THEATERARRANGEMENT: voor slechts € 32,50 ontvangt u een driegangenmenu + ticket voor deze voorstelling. Te reserveren via info@eetcafetpumpke.nl

Tickets à € 12,50 zijn alleen online verkrijgbaar.
Voor tickets en overige informatie ga naar www.nesterle.nl   

#lovenderecensies #tijdstaatevenstil #ademloosluisteren

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl