Goede Doelen Week

Heeswijk-Dinther

De jaarlijkse Goede Doelenweek stond gepland in het voorjaar. Door het Coronavirus kon deze collecte voor 15 landelijke fondsen toen niet doorgaan. We hebben de opzet van deze collecte aangepast, zodat we toch veilig kunnen collecteren. Dit vraagt om nog meer betrokkenheid van ons allemaal. Zo worden op zondag 13 en maandag 14 september de enveloppen bij jou thuis in de bus gedaan. Omdat de Rabobank nog steeds gesloten is kun je dit jaar geen contant geld in de envelop stoppen.

Er zit een éénmalige machtiging in, die je in kunt vullen met het totaalbedrag wat je aan de Goede Doelen wilt geven. Op de achterzijde van dit formulier kun je aangeven hoeveel je aan elk afzonderlijk goed doel wilt geven. De enveloppen worden dus niet bij jou aan de deur opgehaald.

Je kunt jouw envelop zelf van dinsdag 15 t/m vrijdag 18 september op vijf verschillende plekken inleveren. Er staan inleverbussen bij CC Servaes en Laverhof. Bij de Coop en Jumbo zijn we die dagen aanwezig van 10.00 uur tot 16.00 uur om de enveloppen in ontvangst te nemen. Als het nodig is kunnen we jou helpen met het invullen van het formulier en jouw eventuele vragen beantwoorden. Ook zijn we vrijdag 18 september van 8.00 tot 12.00 uur op de weekmarkt aanwezig.

Saamhorigheid en de bereidheid om elkaar te helpen is in deze tijd van groot belang.

Mogen de Goede Doelen weer op jouw steun rekenen?

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl