Belangrijk verlies Prinses Irene vrouwen 1

NISTELRODE - Vol goede moed vertrokken de Strijbosch Vrouwen naar Etten-Leur om daar de drie superbelangrijke op te halen. Helaas werd deze goede moed door de effectiviteit van DSE te niet gedaan. De einduitslag was 5-3 en dit was niet conform het spelbeeld. 

Zoals altijd begon Prinses Irene vrouwen vol druk aan de wedstrijd en dit werd gelijk beloond in de eerste minuut. Een voorzet van Van Der Ven werd op waarde ingeschat door van Bussel: 0-1. Prinses Irene ging daarop gewoon door met aanvallen en druk zetten en dit resulteerde in de 7de minuut tot een doelpunt van Van Os naar een afgemeten voorzet van Pittens: 0-2.
Heel lang mocht Prinses Irene hiervan niet genieten, in de 9de minuut maakte DSE de 1-2 via een vrije trap die hoe dan ook onderin het hoekje belande. Hierna bleef Prinses Irene de wedstrijd domineren en bleef het aandringen op de 3-1. Helaas maakte DSE na een counter de 2-2 in de 37ste minuut. Nu raakte Prinses Irene al een beetje de controle kwijt. Het is dan ook wel lastig om tegen een tegestander te spelen die genoeg heeft om uit twee kansen twee keer te scoren.

In de twee helft stond er een onherkenbaar Prinses Irene op het veld. Het initiatief lag nu bij DSE waar Prinses Irene de hele eerste helft het betere team was. In de 58ste minuut maakte DSE dan ook de 3-2, wederom uit een corner. Uit een vrije trap die bij de tweede paal ingetikt werd, in de 62ste minuut, is dan de genadeklap uitgedeeld.
in de 90ste minuut maakte Van Vilsteren nog de 4-3 en bracht nog een klein vonkje hoop op een gelijkmaker. Ook omdat de scheidsrechter al een paar keer aangegeven had dat er extra tijd bijkwam wegen tijdrekken van DSE. Helaas maakte DSE in de 93ste minuut de voor hun verlossende 5-3 en besloot de scheidsrechter terecht daarna af te fluiten. De teleurstelling was enorm groot zo ook de blijschap aan de kant van DSE. Voor beide partijen geldt dat dit resultaat nog niet beslissend is. Er volgt immers nog een wedstrijd of vier.

Na deze klap kunnen de Prinses Irene vrouwen eerst maar genieten van Pasen. Eerst spelen de vrouwen op 18 april een oefenwedstrijd tegen Eindhoven vrouwen 1 om 20:00 in Eindhoven. Op 28 april spelen de dames dan een oefenwedstrijd tegen FC Kunde Vr1. Om dat goed voorbereid te zijn voor de wedstrijd van toekomstig kampioen Eldenia op 5 mei op sportpark “”De Schellen” om 12:00. 

Opstelling : Brands, Langens, Fokkinga, vd Wiel,Pittens, Donkers ( 85ste van Vilsteren), Ploegmakers (c), vd Ven, van Bussel (67ste Bosch),van Os,van Lin

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl