Just Be Beauty en Balance @ Home & Outside!

NISTELRODE - Vanaf de dag dat we geen lessen meer mochten geven in verband met corona, zijn we gaan kijken waar we onze leden mee van dienst kunnen zijn. We zijn gestart met het uitlenen van sportmaterialen en het geven van online training. Onze leden kunnen livestreamlessen volgen, naast het online aanbod dat ze op ieder gewenst moment kunnen doen. We geven diverse tips om zo fit mogelijk te blijven en de weerstand te verhogen. Deze tips variëren van koud douchen tot ademhalingsoefeningen en voedingstips. Onze overtuiging is, als je genoeg beweegt, gezond eet/drinkt en zorgt voor voldoende rust en ontspanning, je levenskwaliteit op een positieve manier beïnvloed wordt.

Wij willen onze leden bedanken voor hun steun en ook voor de enthousiaste reacties op alles wat we aanbieden! Wij hebben jullie ontzettend gemist en zijn erg blij dat we buitenlessen mogen geven.

Voorlopig lesrooster
Maandag 19.00 uur: Bootcamp
Woensdag 18.30 uur: Circuit
Vrijdag 9.30 uur: Bootcamp
Zaterdag 9.30 uur: Circuit.

Met mooi weer breiden we het rooster uit met onder andere yogalessen.

Wil jij ook gebruik maken van ons aanbod? Kijk dan op www.just-be.nu of neem contact op met Just Be Beauty en Balance via 06-55977171 of info@just-be.nu.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl