Heb jij al gedacht aan Sint en Kerst? Wij wel!

NISTELRODE - Wereldwinkel Nistelrode is klaar voor de decembermaand. Een tafel vol kerststalletjes, van heinde en ver. Gemaakt van hout, metaal of aardewerk, zelfs van vilt. Kleurrijke exemplaren maar ook ingetogen grijs/wit. Vervaardigd door producenten in een ver verwijderd land met een andere traditie ten aanzien van kerststallen maar daardoor zo apart. Geen massaproduct maar uniek handwerk. Geproduceerd door mensen die jouw support goed kunnen gebruiken. 

Naast de typische kerstartikelen zijn er weer nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd. Een uniek aanbod aan interieur artikelen, sieraden, sjaals, wanten, kaarten met een bedeltje en gewone hebbedingetjes. Van modern tot klassiek, voor jong en oud, voor Sint, Kerst of gewoon een kleinigheidje. Allemaal met een verhaal.

Ook nieuw in ons assortiment zijn de olijfolie en kruiden van Ladi Biosas, een extra virgin milde olijfolie. Gebruik de olie om te bakken, voor dressings of gecombineerd met kruiden op (stok)brood smaakt het ook heerlijk.

Heb je al gedacht aan een kerstpakket voor je werknemers of zomaar voor een goede vriend?

Wij helpen je bij het samenstellen van een cadeaupakket voor Sint of Kerst. Jouw wensen kunnen we (bijna) altijd realiseren en voor ieders budget is er wel iets te vinden in onze winkel. Voor één persoon of 25 personen, jong of oud. Is kiezen te moeilijk? Er zijn ook cadeaubonnen!

Meer weten? Loop gerust even binnen of neem contact op met 06-34254915.

Wil jij ons team van medewerk(st)ers versterken? Neem contact op met 06-83082132.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl