Open Dag Vluchtelingenwerk Bernheze

De activiteiten van Vluchtelingenwerk Nederland, waarvan Bernheze een onderdeel vormt., staan onder druk. Het kabinet Rutte I kondigde forse bezuinigingen aan. Het kabinet Rutte II schijnt deze bezuinigingen weer enigszins te willen temperen.
Het werk van Vluchtelingenwerk gebeurt niet in de volle schijnwerpers. Daardoor is er ook nog steeds sprake van een zekere onbekendheid met het werk van Vluchtelingenwerk Bernheze. Dit ondanks het feit dat we reeds 20 jaar een kantoor hebben op De Eg 41 in Heesch.

Het leek Vluchtelingenwerk van belang eens de deur open te zetten en een Open Dag te organiseren. Gemeenteraad, college, organisaties actief op het terrein van de Internationale Samenwerking, scholen, sportclubs en culturele groepen zijn allemaal uitgenodigd. Speciaal welkom zijn de mensen die onze buren zijn: De Eg en omgeving.

De open dag vindt zaterdag 19 januari plaats van 14.00- 17.00 uur. Tijdens deze open dag zal de fractie van Progressief Bernheze aan Vluchtelingenwerk Bernheze de Da’s is Mooiprijs uitreiken als een blijk van waardering voor de bijdrage van Vluchtelingenwerk Bernheze aan de leefbaarheid in de kernen van Bernheze.
Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl