HBV zamelt geld in voor knallend jubileum

HEESCH - In 2018 bestaat de Heesche Badminton Vereniging 30 jaar. Een moment dat de vereniging niet zo maar voorbij wil laten gaan. Daarom zal de badmintonvereniging het komende jaar extra veel activiteiten organiseren om het jubileumjaar op te fleuren. 

De afgelopen 30 jaar heeft de Heesche vereniging ontzettend veel mensen, jong en oud, uit Heesch en uit de regio, kennis laten maken met de snelste racketsport ter wereld en dat doen de Heesche badmintonners tot op de dag van vandaag met volle inzet en veel plezier. Elke week komen leden op donderdag, vrijdag & zondag (nieuw!) in de verschillende sporthallen van Heesch samen om recreatief en competitief tegen een shuttle aan te slaan. 

Om het jubileumjaar 2018 extra bijzonder te maken is HBV druk doende met het organiseren van activiteiten, waaronder een heuse reünie in april. Maar voor al deze activiteiten is geld nodig. Geld dat de vereniging op veel verschillende manieren probeert in te zamelen. Bijvoorbeeld met de Grote Clubactie, waarbij badmintonwebshop Hebris.nl een superlot (goed voor 50 clubloten) kocht om de vereniging te steunen. Ook doet de Heesche vereniging mee aan de Rabobank Clubkas campagne die deze week gestart is. Met het motto ‘Laat ons jubileum knallen!’ probeert de vereniging zoveel mogelijk stemmen, en daarmee geld voor de clubkas, te verzamelen. 

Meer informatie over de verschillende inzamelingsacties voor een knallend jubileumjaar is te vinden op www.hbv-heesch.nl

Op de foto: Jesse Jansen (HBV) met Hennie Bruurmijn (Hebris.nl). 

 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl