Scouting Heesch op pad voor Heitje voor een Karweitje

HEESCH - Evenals voorgaande jaren wordt ook dit jaar de alom bekende Scoutingactie 'Heitje voor een Karweitje' gehouden en wel in de herfstvakantie. Deze periode loopt van zaterdag 13 oktober tot en met zaterdag 20 oktober. Tijdens deze dagen komen de Welpen, de Gidsen en de Scouts bij je aan huis om voor jou tegen een geringe vergoeding klusjes en karweitjes op te knappen. 

De Scoutingleden zijn duidelijk herkenbaar, want zij dragen hun uniform als zij voor deze actie op pad gaan. Daarnaast hebben zij een speciaal boekje bij zich met aan de achterzijde een legitimatie.

Voor een goed verloop van de actie, is het de bedoeling dat je het boekje na de uitvoering van het karweitje even invult. Je ontvangt dan ook een strookje dat je voor het raam hangt, zodat iedere Scout weet dat je reeds heeft deelgenomen aan onze actie.

Je hebt vast wel een karweitje voor hen, zoals b.v. lege flessen wegbrengen, stoep vegen, afwassen, stofzuigen, boodschappen doen, fiets poetsen of auto wassen enz. 

De actie wordt georganiseerd door en staat onder verantwoordelijkheid van de Vereniging Scouting Heesch. Scouting Heesch hoopt, ten behoeve van haar jeugdleden 'evenals voorgaande jaren' op een goede opbrengst en zegt bijvoorbaat dank voor de medewerking.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl