Vrijwilliger voor diverse activiteiten

HEESCH - Dichterbij Heesch zoekt een vrijwilliger die onze cliënten wil helpen in en om het huis, maar ook gezellig een praatje wil maken en een kopje koffie drinken om onze cliënten gezelschap te bieden.

Over de organisatie:
Dichterbij is een Nederlandse stichting die hulp- en dienstverlening biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. ... Dichterbij streeft naar een samenleving, waarin kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking een volwaardige plaats hebben. Moerbosch is een locatie met 5 verschillende woongroepen. Niveau verschilt per groep. Moerbosch is een zelf organiserend team en werken dan ook met de triple-c methode. Dit houdt in dat wij er naar streven om voor onze cliënten ‘een zo gewoon mogelijke’ leefomgeving te ontwikkelen en ieder zijn zelfredzaamheid te vergroten. Verder is Moerbosch een hele leuke locatie. Door het verschil in niveau en meerdere groepen is er dan ook veel diversiteit en kan ieder zich ontwikkelen in verschillende begeleidingsstijlen

Korte omschrijving werkzaamheden:
Sociaal, makkelijk schakelen, openstaan voor nieuwe activiteiten en onze cliënten weten te waarderen. Een positieve instelling is dan ook een must. Vriendelijk, open en eerlijk!

Gevraagd wordt:
Sociaal, makkelijk schakelen, openstaan voor nieuwe activiteiten en onze cliënten weten te waarderen. Een positieve instelling is dan ook een must. Vriendelijk, open en eerlijk!

Geboden wordt:
Km vergoeding
Kerstpakket
Begeleiding is altijd aanwezig
Een leuk team en leuke bewoners!
2x per jaar een BBQ en presentje

Werktijden:
In overeenstemming met vrijwilliger: eens in de week, eens in de twee weken.

Aannameprocedure:
Kennismaking gesprek.
Rondleiding op de Moerbosch.
Wanneer een vrijwilliger interesse heeft dan plannen we een meedraai dag in. Daarna overeenstemming en een contract aangeboden.

Mocht dit je aanspreken dan nodigen we je uit om contact op te nemen met het Vrijwilligerspunt Bernheze in Heesch, Ank Meertens: 06-14342803, vpbernheze@ons-welzijn.nlwww.ons-welzijn.nl

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl