Gymmen met een lach, waar een ieder zichzelf zijn mag!

HEESCH - Sinds afgelopen week draait de Special Gym vereniging! De groepen zelf zijn niet nieuw. Al 15 jaar is wekelijks de Special Gym te vinden in de Lindershof. Waarbij we iedere 2 jaar ook deelnemen aan de Special Olympics Nationale Spelen en zelfs 1x al aan de internationale spelen in Amerika. De Special Gym is alleen sinds dit seizoen een zelfstandige vereniging geworden. Wij staan voor deze doelgroep en onze passie om de gymsport voor iedereen toegankelijk te maken.
 
Op 13 augustus zijn Vicky Vos-Vermeulen en Demi Jansen met deze missie naar de notaris geweest om een eigen vereniging op te richten: Special Gym. Special Gym is een gymgroep voor sporters met een motorische, cognitieve, gedragsmatige of sensorische uitdaging. In deze lessen is er extra begeleiding. Vicky is ergotherapeut en wordt ondersteund door verschillende assistentcoaches. We bieden 'normaal' aan waar mogelijk en 'speciaal' waar nodig. Wat de uitdaging ook is die deze sporters tegenkomen. Allemaal hebben ze eigen kwaliteiten en allemaal hebben ze het recht om met een lach te komen gymmen!
 
De lessen van Special Gym worden gegeven in De Lindershof in Heesch. Er is een groep op donderdag van 16.30 tot 17.30 uur en een groep op zondag van 10.00 tot 11.00 uur. Om te kijken of Special Gym bij jou past, kan je een proefles komen volgen. Neem dan contact op met: specialgymvicky@gmail.com of neem een kijkje op onze website: www.specialgym.nl
 
 
 
 
Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl