Dimetec nieuwe sponsor SlamDunk97

HEESCH - De jongens onder 16 van SlamDunk97 mochten dit jaar starten in gloednieuwe outfits. Met de trotse naam van Dimetec Machinefabriek als hoofdsponsor op de shirts. De nieuwe tenues, in het vertrouwde geel-blauw, inspireerden de jongens tot een zeer goede wedstrijd, waarin Akros uiteindelijk met 58-23 werd verslagen. Vooral Rafael Adu was voor de verdediging uit Boxmeer moeilijk af te stoppen en hij kwam tot 29 punten. 

Het onder 14-team opende het nieuwe jaar in de derby tegen OBC uit Oss. Het eerste kwart was met 6-22 duidelijk voor OBC, maar toen kwam SlamDunk op stoom en de rest van de wedstrijd bleef dankzij goed verdedigend werk en een paar mooie aanvallen in evenwicht. Eindstand: 32-48. 

De U16 met de nieuwe tenues. Staand vlnr: Valerie van Vliet (coach), Jeroen Bos (bestuur), Antwan van Dinther (Dimetec), Mees Pranger, Laurens van Lanen, Johan Meggelaars (Dimetec), Rachel Keijzers (coach). Onderste rij vlnr: Robin de Wit, Jelle Lamers, Robbe Jaspers, Rafael Adu, Bram Dappers, Stan van Dinther.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl