Basketbal Slamdunk '97 :U14 -ARDITO U14

HEESCH - Zaterdagavond was de 3e wedstrijd van Slam Dunk U14 tegen Ardito in Zaltbommel. Met een kleine club van maar 6 spelers gingen ze met enige tegenzin die kant op. Zeker toen bleek dat Ardito met zeker 12 spelers zou gaan spelen, was er niet veel hoop meer. Toch begonnen ze en scoorde ze als eerste, door Luuk Bos. En dat in de nieuwe, mooie tenues van Verhoeven montage uit Heesch. Het score is niet meer gestopt, ze leken wel vleugels te hebben gekregen.

Na de 2e kwart stonden ze voor met 25-40. Mede dankzij de center Dennis Dijk, die erg sterk was onder het bord. De 3e en 4e kwart gingen ze gewoon verder. Luuk Bos scoorde zelfs een aantal 3 punters. Er waren mooie rebounds van Tim Goossens en Elsa Zogning. Het spel liep gesmeerd. Door het goed vrij lopen en de screens, ontstond er ruimte om krachtige aanvallen te maken. Ook de verdediging ging super, mede dankzij Pijus Zeblekis en Björre van Pinxteren. Uiteindelijk wonnen ze met 39-66. Wat een prachtige top prestatie!
 
Lijkt basketbal jouw ook leuk? Kom dan op woensdag eens een keertje mee trainen van 17.45 uur tot 19.15 uur in zaal T Vijfeiken in Heesch, dit in de leeftijd vanaf 6 jaar. Vanaf 14 jaar ben je welkom vanaf 19.15 uur.
Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl