HBV organiseert kleurwedstrijd

HEESCH - Afgelopen week heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het Coronavirus in te perken. Bestaande maatregelen blijven gelden en aanvullende maatregelen worden genomen. Deze maatregelen hebben ook effect op de activiteiten van de Heesche Badminton Vereniging. Zo kan er voorlopig niet gebadmintond worden. Maar stil zitten doet de vereniging zeker niet. De badmintonners organiseren allerlei activiteiten om mensen in deze tijd toch samen te brengen en aan de slag te houden. 

De kleurwedstrijd
Vanaf vandaag kan eenieder die dat wil meedoen aan de kleurwedstrijd van de Heesche Badminton Vereniging. Door een van de twee HBV-kleurplaten, met daarop clubmascotte Hissie, zo mooi en creatief mogelijk in te kleuren en te versieren kan een mooie kleine prijs gewonnen worden. Iedereen die dat wil, HBV-lid of niet, mag meedoen. 

Meedoen kan door één van de kleurplaten te downloaden op www.hbv-heesch.nl, de ingekleurde/versierde versie voor 1 mei in te scannen of te fotografen en op te sturen naar info@hbv-heesch.nl. Het origineel mag je zelf bewaren, of afgeven aan je lieve opa of oma, tante of oom of iemand anders die deze periode wel wat extra kleur kan gebruiken.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl