Avesteyn komt prima uit de winterstop

HEESWIJK-DINTHER - Vandaag stond eigenlijk alweer de 4e wedstrijd van de tweede seizoenshelft op het programma, thuis tegen Boxtel. Echter door slecht weer was dit pas de eerste wedstrijd voor de ploeg uit Dinther.
Avesteyn opende met het initiatief alleen door onzorgvuldigheden en slechte passing was de eerste helft erg rommelig. Avesteyn was wel duidelijk de bovenliggende partij maar kon niet echt gevaarlijk worden. De ruststand was dan ook 0-0.

Avesteyn opende de tweede helft fel. Dit leidde binnen 5 minuten tot de 1-0 van Dries Heerkens die na een mooie steekbal van Rens van Vugt goed door ging en beheerst afrondde. Een paar minuten later konden de Dintherse handen weer de lucht in doordat Teun van den Boom van randje 16 prima in de lange hoek raakschoot. Weer 5 minuten later besliste Rens van Vugt de wedstrijd. Na een keurige balverovering van Teun van den Boom lanceerde Stan de Laat Rens van Vugt en die kreeg de bal al dribbelend over de achterlijn in de lange hoek. Avesteyn speelde de wedstrijd rustig uit en had er wellicht nog een 4e treffer ingezeten. Al met al een prima wedstrijd.

Volgende week uit naar DVG in Liempde, dan zal Avesteyn weer vol aan de bak moeten.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl