Vrijwillig bestuurslid/ secretaris/penningmeester gezocht

HEESWIJK-DINTHER - Sociaal Cultureel Centrum Servaes is op zoek naar aanvulling van haar bestuur en nodigt bij deze mensen m/v uit voor de functie van: Vrijwillig bestuurslid/ secretaris/penningmeester. Iedereen die zich betrokken voelt bij Gemeenschapshuis CC Servaes en het dorp een warm hart toedraagt is van harte welkom. 

CC Servaes is een gemeenschapshuis waarin ruim 50 vrijwilligers samen vele inwoners uit Heeswijk-Dinther en ook daarbuiten gastvrij ontvangen. Een groot aantal clubs heeft hier zijn/haar thuisbasis: een plek waar je elkaar kunt ontmoeten en samen activiteiten kunt ondernemen. Om ook naar de toekomst toe als gemeenschapshuis een gezellige, goed functionerende organisatie te kunnen blijven is er behoefte aan enthousiaste mensen die een deel van hun tijd en energie hiervoor beschikbaar willen stellen. 

Voor meer informatie en/of aanmelding kun je contact opnemen met Jan Bouwman: voorzitter@ccservaes.nl - 06-22235255 en Tonny van der Ven secretariaat@ccservaes.nl - 06-20216398. Ook kun je een bezoek brengen aan de website: www.ccservaes.nl.

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl