Rik competitie St. Barbara gilde

HEESWIJK-DINTHER - Afgelopen winter heeft weer de jaarlijkse winter competitie rikken plaatsgevonden bij het St Barbara Gilde Dinther. Tijdens de gildeavonden in ons clubhuis aan de Raadhuis straat, waren er ongeveer 36 deelnemers die wekelijks meespeelden en streden om de best gevulde levensmiddelen pakketten.

Elke gildebroeder, maar ook de consulaat leden, konden meespelen. Voor iedereen was een prijs, naar gelang het aantal punten dat je had gewonnen. Aan Jo Manders was de eer om als eerste een prijs uit te zoeken en ging met een tas vol levensmiddelen naar huis. Jo had een totaal van 478 punten bijeen geschaard. Als tweede was geëindigd: Mari van de Brand met 402 punten en derde was geworden Martien van de Broek met 385 punten. Martien stond al een poosje aan kop, maar heeft de laatste weken de punten laten liggen. Helaas.

Je moet er ook de kaarten voor krijgen denk ik en een beetje geluk hoort er ook bij.

Jo, namens het gilde, van harte gefeliciteerd. Ook een bedankje voor de organisatie en sponsoren is op zijn plaats en voor alle deelnemers rest nog te zeggen: bedankt voor jullie deelname en tot de volgende rik competitie.

 

 

 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl