Nieuwe DUOFIETS voor Vrienden Cunera/de Bongerd Heeswijk-Dinther

HEESWIJK-DINTHER - Begin september nam een inwoner uit Heeswijk-Dinther contact op met het bestuur van de vriendenstichting. Deze wilde een schenking doen aan de stichting in de vorm van een duofiets. Op donderdag 24 oktober kwam John de Mol, van Bikers Heeswijk de nieuwe fiets persoonlijk overhandigen op Laverhof, locatie Cunera / de Bongerd. Het bestuur van de stichting was aangenaam verrast, bedankt bij deze de gulle gever en wenst vrijwilligers en bewoners veel fietsplezier! 

De Stichting Vrienden van Cunera/de Bongerd is opgericht voor het ondersteunen van activiteiten ten behoeve van de bewoners van Cunera/de Bongerd die niet uit het reguliere budget kunnen. Om dit mogelijk te maken is het bestuur altijd op zoek naar financiële middelen. Zo is het een ANBI stichting zodat giften fiscaal aftrekbaar zijn en is zij altijd op zoek naar donateurs. 

Met regelmaat wordt het bestuur verrast. De DUO fiets was er zo een! Maar ook ontvingen ze afgelopen jaar donaties van familie van overledenen. Dit omdat ze erg blij waren met de goede zorgen die de overledene tijdens het wonen op Laverhof ontving. Naast eenmalige giften heeft de Stichting ook “Vrienden”. Zij doneren jaarlijks minimaal € 25,00. Draagt u de stichting een warm hard toe en wilt u ook “Vriend” worden stuur dan een mail met uw naam en telefoonnummer naar: vriendencdeb@gmail.com. Een van de bestuursleden neemt dan contact met u op. Namens de bewoners van Laverhof alvast bedankt.

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl