Korloo wint gelijkopgaande wedstrijd

LOOSBROEK - Na het verlies van vorige week tegen koploper Diosa waren de dames gedreven om de punten vandaag mee naar Loosbroek te nemen. 

Hun tegenstander, KVS uit Schijndel, bekleedde de derde plaats op de ranglijst. In de eerste helft van de zaalcompetitie had Korloo het lastig gehad tegen deze tegenstander. Het was toen een gelijk opgaande wedstrijd die resulteerde in 13-14 in het voordeel van KVS. Met dit in het achterhoofd wisten de dames dat er nu wellicht wat te halen viel tegen deze tegenstander. Toen het startsignaal om 12:30 in Schijndel klonk, gingen beide ploegen fel van start. KVS wist al meteen in de eerste  twee minuten de score te openen en een kleine voorsprong van 2-0 te pakken. Hierop liet Korloo zien wat het waard was. Ze kwam binnen no time terug naar 2-2. Maar weer bouwde KVS de stand vervolgens uit naar 2-4, tevens hopend dat ze Korloo uit de wedstrijd zouden kunnen spelen. Maar niks was minder waar. Korloo ging fel de duels in en vocht voor iedere bal. Dit resulteerde na vijftien minuten gespeeld te hebben in een gelijke stand  van 5-5. Om en om werden er kansen verzilverd en werd het na een voorsprong van het ene team gelijk getrokken door het andere team. Net voor rust lukte het Korloo de voorsprong te pakken, waardoor ze met 7-8 de rust in ging. 

Met nog dertig speelminuten resterend zat winst er nog steeds in voor Korloo. Hiervoor moest er wel doorgepakt worden en zouden de dames scherp en fel moeten blijven zoals ze dat in de eerste helft getoond hadden.  Wederom ging het weer, net als in de eerst helft, gelijk op. Het verschil was echter dat Korloo dit maal degene was die steeds de voorsprong pakte, waarna de thuisploeg de schade weer moest herstellen. Maar telkens als KVS de aansluitingstreffer kon gaan maken, was Korloo ze een stapje voor. Helaas voor KVS was het net niet genoeg toen het eindsignaal klonk; Korloo won met 11-14. 

 Doordat Korloo 2 ook de wedstrijd tegen KVS 2 had gewonnen was het feest complete.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl