Vierde Goede Doelen Week in Loosbroek

LOOSBROEK - Na de drie eerdere Goede Doelen Weken in Loosbroek is de organisatie voor de vierde keer druk doende met de voorbereidingen. Ook dit jaar hopen de twaalf deelnemende goede doelen gezamenlijk weer een mooie opbrengst te behalen.

Alle hieronder genoemde doelen hebben een CBF keurmerk en maken deel uit van de organisatie achter stichting Goede Doelen Loosbroek. Het wordt inmiddels de vierde GoedeDoelenWeek. Het enthousiasme van de deelnemers blijft groot omdat deze manier van collecteren veel voordelen heeft voor zowel de deelnemende doelen als de collectanten en de goede gevers. Wij collecteren gezamenlijk een keer per jaar, maar de inwoners van Loosbroek kiezen zelf welke goede doelen ze willen steunen en met welk bedrag.

Alle huishoudens in Loosbroek ontvangen in de week van 27 tot en met 31 mei van de collectant een envelop met een brief met uitleg. Aan de achterzijde van de brief is het formulier afgedrukt waarop kan worden aangegeven welke goede doelen men wil steunen en voor welk bedrag. Het formulier kan met het geschonken bedrag in contanten in de envelop worden gedaan.

De envelop met formulier en het geschonken bedrag wordt in de week van 3 tot en met 8 juni weer opgehaald door de collectant.

We hopen ook dit jaar weer op een mooi resultaat waarmee we de 12 goede doelen kunnen steunen.

Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met Angelique van Empel, secretaris van de stichting Goede Doelen Loosbroek: angeliquevanempel@hotmail.com of 06-11455996.

We collecteren voor de volgende goede doelen:

Diabetes Fonds
Fonds Gehandicaptensport
HandicapNL
Hartstichting
KWF Kankerbestrijding
Longfonds
Nationaal Epilepsie Fonds
Nationaal Fonds Kinderhulp
Nationaal MS Fonds
Nederlandse Brandwonden Stichting
Nierstichting
ReumaNederland

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl