Korloo D1 kampioen

LOOSBROEK - Maandagavond 3 juni speelde korloo D1 uit Loosbroek de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Avanti D1 uit Schijndel. Het stond al vast dat in de poule Korfrakkers D1 en Korfrakkers D2 kampioen zijn. Korloo moest winnen om nog voor een gedeeld eerste plaats te gaan. De laatste wedstrijden tegen Avanti waren zwaar, dus het beloofde een pittige wedstrijd te worden. 

De meiden begonnen met veel energie en zenuwen. In de verdediging was het zoeken en in de aanval kwamen er wel kansen. Echter was het Avanti die op voorsprong kwam en dit zorgde voor  extra spanning op het veld. Gelukkig kon Korloo het bijhouden en eindigde we in de rust met 3-3. 

Het spel moest feller; In de verdediging nog meer er op, moeilijk maken en storen. In de aanval snelheid en goed kijken naar de juiste kansen. Het harde werken leverde doelpunten op. Het ene na andere schot viel en in de verdediging wist Korloo het dicht te houden. Alles wat de meiden het afgelopen jaar geleerd hebben lieten ze zien, er stond een echt team op het veld. Door het goede verdedigen wist Avanti niet goed meer wat ze moesten doen en met extra doelpunten pakte Korloo met 8-3 de winst. Het was een pittige wedstrijd maar een verdiende winst na een mooi seizoen.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl