Nieuwe Kanjer van de Hoef 2020 bij WHV

LOOSBROEK - Afgelopen zondag vond de nieuwjaarsreceptie van voetbalvereniging WHV plaats. En traditioneel wordt ook dan ook altijd de Kanjer van de Hoef uitgereikt aan de vrijwilliger of speler die het afgelopen jaar uitzonderlijke inzet heeft getoond.

Dit jaar was de eer aan Paul van der Wielen. Voorzitter Eli van Beekveld memoreerde zijn lange staat van dienst bij WHV. Eerst als lid van het jeugdbestuur en initiatiefnemer van het nog steeds georganiseerde jeugdkamp. Maar ook als scheidsrechter en als vlagger bij het eerste elftal draagt hij al jaren zijn steentje bij. Daarnaast is Paul meer dan tien jaar de kartrekker van de sponsorcommissie en heeft hij zowel bij het 50-jarig jubileum als het afgelopen jaar bij het 60-jarig jubileum een prominente rol gespeeld in de organisatie van allerlei jubileumactiviteiten. En vergeet ook zijn bijdrage niet bij het Hoken & Hakselen evenement en het parkeren voor het Bernhezer Business Event.

Van Beekveld verwoordde het als volgt in haar speech: als er geld op te halen is voor WHV is Paul van der Wielen van de partij. Zijn grote inzet heeft er mede toe geleid dat WHV een financieel gezonde club is. Mooi om te zien dat hij daarmee in de voetsporen treedt van zijn vader Cor, die hetzelfde deed voor de Kerk. Beide op de hun kenmerkende manier. Zonder een goed glas wijn geen goede vergaderingen en zonder een goede outfit geen goede scheidsrechter is het motto van Paul. En menigeen kon dat met groot applaus beamen!

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl