Jubileum Bernhezer Fiets3daagse

BERNHEZE - Op dinsdag 8 tot en met donderdag 10 augustus organiseert TRV-Bernheze voor de twintigste keer de Bernhezer Fiets3Daagse.

Door de mooie, groene en gastvrije gemeente Bernheze en omliggende gemeenten heeft TRV-Bernheze weer een aantal prachtige routes uitgezet van circa 40 of circa 60 kilometer. Hierbij kun je op je gemak genieten van al het moois dat deze omgeving jou te bieden heeft.

Vanwege het jubileum heeft de organisatie dit jaar in elke route een toeristische bezienswaardigheid ingepland die je, soms tegen betaling van een geringe vergoeding, kunt bezoeken. 
Als blijvende herinnering wordt er alleen op de eerste dag een foto van alle deelnemers gemaakt. Deze foto kun je op de derde fietsdag ophalen. 
Halverwege de route vind je een stempelpost en ben je in de gelegenheid om voor de inwendige mens te zorgen. Ook onderweg passeer je natuurlijk voldoende horecagelegenheden waarvan je vanzelfsprekend ook gebruik kunt maken!

Er wordt dit jaar gestart op de volgende plaatsen:

Dinsdag 8 augustus - Boerderijterras Het Venster, Vinkelsestraat 84 in Vinkel
Woensdag 9 augustus - Eetcafé ’t Pumpke, Raadhuisplein 7 in Nistelrode
Donderdag 10 augustus - Cultureel Centrum St. Servaes, Raadhuisplein 24 in Heeswijk-Dinther

Je kunt elke dag starten tussen 9.00 en 12.00 uur en je dient uiterlijk om 17.00 uur te finishen. 

Zoals gebruikelijk zijn de routes uitgeschreven waarbij je zelf kunt kiezen of je 40 kilometer of 60 kilometer wilt fietsen én of je een, twee of drie dagen meefietst. Ook wisselen van afstand per dag mag!

Het inschrijfgeld is € 3,- per dag of € 7,50 voor drie dagen. Kinderen tot en met elf jaar fietsen gratis mee.

Iedere deelnemer dingt met zijn/haar inschrijfkaart dagelijks mee naar leuke prijzen in de levensmiddelenloterij en maakt kans op een prachtige fiets, die aan het eind van de derde dag wordt verloot. Deze mooie prijs wordt mogelijk gemaakt door onze trouwe sponsoren Fietsplezier in Heesch, van Esch in Heeswijk-Dinther en Fietsplus Rini in Nistelrode.

Wij zien je graag in grote getale op een of meerdere dagen om van deze jubileumtocht een groot succes te maken. 

En duimen voor goed weer!

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl