Nu ook korting op aansluiting glasvezel bij nieuwbouw

BERNHEZE - Met glasvezel van E-fiber kreeg héél Bernheze toegang tot de digitale snelweg. Gratis. Zonder eigen bijdrage voor de aanleg of de aansluitkosten. Dat was de afspraak tussen E-fiber, de Gemeente Bernheze en de Stichting Glasvezel. En die deal geldt voor alle bewoners en bedrijven die eind 2015 geregistreerd waren.

Extra werk
In nieuwbouwwijken wordt nu standaard glasvezel aangelegd. Dat wordt verrekend in de prijs van de bouwgrond. Maar als je in Bernheze nu ergens zelf een nieuw huis gaat bouwen, dan is het graafwerk om de glasvezelkabel te leggen extra werk. En daar krijg je dus een rekening voor. Logisch.

Korting op het graafwerk
De Stichting Glasvezel begrijpt die logica. Maar het voelde niet helemaal lekker. Want we zouden iedereen aansluiten. En er wordt hier nog gegraven. Dus gingen we kijken of we hutjemutje samen de pijn zouden kunnen verzachten. Met succes: Want als u nu aan het bouwen bent of u gaat bouwen voor 1 januari 2019, dat betekent dat er dan een meterkast staat, én u meldt zich nu aan bij info@e-fiber.nl vóór 1 juli 2018, dan kunt u rekenen op korting. Gratis zit er niet in, want het is nu eenmaal extra werk. Hoeveel procent korting het wordt, hangt af van het aantal deelnemers. Bouwers die al eerder een offerte of factuur gehad hebben, krijgen een mail van E-fiber om zich te melden. De aansluiting zelf blijft heel 2018 nog gratis.

 

 

 

 

  

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl