Mantelzorger? Wandel dan lekker mee!

BERNHEZE - Als mantelzorger bent u druk; volop bezig met de zorg voor een naaste en ook nog met werk en/of de zorg voor uw gezin. Het komt er vaak niet van om even afstand te nemen en mensen te ontmoeten. Toch is dit belangrijk en vooral ook leuk. De gemeente Bernheze nodigt u daarom uit voor een wandeling, speciaal voor mantelzorgers in onze gemeente. 

Even tijd voor uzelf, lekker onthaasten in de rust van de natuur. Ziet u uzelf al lopen? Meld u dan aan voor een van de wandelingen voor mantelzorgers. U heeft gegarandeerd een leuke ochtend, met alle aandacht voor ú. U ontmoet andere mantelzorgers en kunt desgewenst ervaringen uitwisselen. Of een goed gesprek voeren met iemand die begrijpt hoe uw leven er uit ziet. Aansluitend wacht u een heerlijke lunch, bij voldoende aanmeldingen. “Onder voorbehoud van spoedeisende andere zaken, ben ik bij de lunch aanwezig om naar al de verhalen en ervaringen te luisteren”, zegt wethouder Rein van Moorselaar. 

In uw eigen omgeving
Kiest u uit een van de volgende wandelingen/lunches, in uw eigen omgeving, of ergens anders binnen de gemeente:

Donderdag 19-09-19: wandeling en lunch bij Heeswijk-Dinther
Vrijdag 18-10-19: wandeling en lunch bij Nistelrode
Woensdag 06-11-19: wandeling en lunch tussen Heesch en Vinkel
Dinsdag 19-11-19: wandeling en lunch bij Vorstenbosch
Woensdag 18-12-19: wandeling en lunch bij Menzel en Bus (Nistelrode)

Aanvang: 10.00 uur, lunch is rond 12.30 uur (u kunt ook alleen deelnemen aan de lunch). Aan de wandeling en de lunch zijn geen kosten verbonden. 

Aanmelden
De wandelingen worden begeleid door Margo van den Berg, mantelzorgmakelaar Brabant-Noord en verzorgd en begeleid door Mary van der Linde van Happiness in Progress. U kunt zich tot uiterlijk vijf dagen vóór elke wandeling en/of lunch aanmelden bij Mary van der Linde (telefoon 06-18 04 13 46 of mail info@happinessinprogress.nl) onder vermelding van uw naam, mobiele telefoonnummer en emailadres. Meer informatie: www.happinessinprogress.nl

Mantelzorgwaardering
De gemeente bedankt de mantelzorgers elk jaar voor hun langdurige, onbetaalde zorg voor anderen. De wandelingen maken daar deel van uit. Ook ontvangt elke mantelzorger (die daarvoor is aangemeld) een waardebon. Meer informatie over de wandelingen en de mantelzorgwaardering vindt u op www.bernheze.org

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl