TRV Bernheze organiseert weer de winterwandeltocht

BERNHEZE - In samenwerking met de Meierijsche Museumboerderij te Heeswijk-Dinther en Scoutcentrum Achter de Berg in Nistelrode, worden tochten 29 december uitgezet met drie afstanden. Dus voor de stevige wandelaars zijn er routes van 10 en 20 kilometer, voor de recreanten en gezinnen zijn er routes van 5 kilometer.

De voorbereidingen zijn in volle gang om 17e editie een belevenis te laten zijn. Een winterwandeltocht met de nodige versnaperingen en gezelligheid voor onderweg en na afloop!

Dus zet 29 december in uw agenda, en loop gezellig mee. 

Wie of wat is de TRV Bernheze eigenlijk?
De Toeristisch Recreatieve Vereniging (TRV) Bernheze behartigt de belangen in toerisme, horeca en vrijetijdsindustrie. Dat doen we als gesprekspartner bij de gemeente, in de Maashorst en in de regio. Het gaat dan over beleid, ondernemersbelangen en kansen maar ook over toeristenbelasting, vergunningen en evenementen. We helpen verbindingen te leggen tussen de vele partners in Beekdal de Aa en de Maashorst. De TRV organiseert ook twee grote evenementen: de fiets3daagse en de Winterwandeltocht. Ook geven we routes uit zoals de Molenaarsroute en de fietsknooppuntenkaart.

Verder is er een samenwerking met VVV: www.bezoekbernheze.nl.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl