Noord Oost Brabantse Bibliotheken gaan gedeeltelijk weer open

BERNHEZE - De Noord Oost Brabantse Bibliotheken zijn bijna acht weken alleen online open geweest. Leden konden zelf geen nieuw leesvoer uit de kasten kiezen, maar dat gaat langzamerhand veranderen. Met ingang van 11 mei gaan een aantal bibliotheken open. Daar waar het kan, met een beperkte dienstverlening, aangepaste tijden en de nodige veiligheidsmaatregelen. Je kunt alleen lenen en inleveren, uitsluitend zelfservice, geen verblijf, geen leeszaal, geen ontmoeting. Stapje voor stapje breiden we het verder uit.

De bibliotheken in de plaatsen Heesch en Heeswijk-Dinther zijn met ingang van 11 mei geopend voor zelfbediening. 
De bibliotheek in Nistelrode is nog gesloten. Belangrijk om te weten: met een pasje van de bibliotheek kun je in alle Noord Oost Brabantse Bibliotheken terecht. En de komende tijd blijft de boetevrije periode van kracht.

Verrassingstassen
Nu er weer bibliotheken open gaan, is het niet meer mogelijk om verrassingstassen aan te vragen. De lopende aanvragen worden afgehandeld.

Voordeel voor bibliotheekleden
Ben je nog geen lid van de bibliotheek? Doe dat dan juist nu. Dan mag jij ook al met ingang van maandag 11 mei naar de bibliotheek. Word nu lid: online of in de Bibliotheek.


Actuele informatie en de openingstijden zijn te vinden op www.nobb.nl

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl