De Waan, dé Bernhezer talkshow

BERNHEZE - De Bernhezer talkshow 'De Waan' krijgt donderdag 2 juli een vervolg en wel om 20.00 uur in Lunenburg Events & More in Loosbroek. Één tafel, spraakmakende gasten, afstand en een goed gesprek dat rechtstreek wordt gestreamd.

De Waan is een programma vol kunst, cultuur, humor en wetenschap met als rotsen in de branding der conversatie Jeanine van der Giessen en Mathieu Bosch. Gasten uit Heeswijk-Dinther zijn onder andere 538-nieuwslezer Roelof Hemmen en Europees kampioen judo Sanne van Dijke. Uit Heesch komen Kirsten van de Ven, voormalig leeuwin en nu manager vrouwenvoetbalzaken en Melanie Bros, die afgelopen week een contract met PSV heeft getekend. Ook uit Heesch komt Piet van Grunsven ‘Taxi Pietje’; hij rijdt al bijna 60 jaar taxi en zit vol verhalen. Ook schuift Bob Hutten van Cateraar Hutten aan., Een goede traditie bij De Waan, het lied 'Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder' van Ramses Shaffey, gezongen door iemand uit Bernheze. Dit keer is dat Mick Stenders uit Heesch. De waan van de dag brengt minimaal nóg een gast. 


De Waan is een gezamenlijke productie van De Bernhezer Kunstkring en Lunenburg. Een herkenbaar programma waarin duiding van actualiteit en reflectie op de waan van de dag een belangrijke plaats innemen. De uitzending is donderdagavond live te volgen via de Facebookpagina van de Bernhezer Kunstkring en via de website www.debkk.nl. Like de pagina en je wordt op de hoogte gehouden van het laatste nieuws!

Meer info via info@debkk.nl

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl