Badmintonnend het nieuwe jaar in!

De beste & snelste manier om goede voornemens in 2013 te laten uitkomen is door het badminton te komen uitproberen bij de Heesche Badminton Vereniging: sportiviteit, snelheid & gezelligheid, allemaal in één sport. Daarom organiseert de Heesche Badminton Vereniging op donderdag 17 januari 2013 van 20:30 tot 22:00 het Badminton Introductietoernooi in Sporthal 't Vijfeiken te Heesch.

Iedereen (18+) die kennis wil maken met het badminton & de vereniging is tijdens deze avond van harte welkom om in toernooivorm kennis te komen maken. De hele avond word er met en tegen badmintonners met wat meer ervaring gespeeld die u tijdens het spelen wegwijs maken in de beginselen van de sport. Voor de introducé die aan het einde van de avond het meeste punten heeft weten binnen te slepen ligt er een half jaar gratis lidmaatschap van H.B.V. (en een gezellige derde helft) klaar.

Inschrijven is niet nodig, gewoon binnen komen wandelen! Meer informatie is te vinden op www.hbv-heesch.nlTerug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl