Frank Gloudemans vereningsman 2013 HVCH

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van HVCH worden traditiegetrouw de jubilarissen gehuldigd en de nieuwe verenigingsman/-vrouw wordt bekend gemaakt. Om voor deze eretitel in aanmerking te komen, moet je van goede huize komen! De winnaar of winnares van deze prijs wordt gekozen door het bestuur, al dan niet op voordracht van anderen. Deze titel gaat altijd naar personen die zich zeer verdienstelijk maken voor HVCH en veel tijd steken in de club. Een prijs die dus alleen is weggelegd voor de “echte HVCH-kanjers”.

Dit jaar was het voor het algemeen bestuur van de club niet moeilijk om hun keuze te bepalen en eensgezind werd gekozen voor Frank Gloudemans. Frank is momenteel hoofdleider op zaterdag bij de jeugd en één trainingsavond in de week vervuld hij de functie van materiaalman, samen met zijn vrouw Wilma. Samen zijn ze altijd bereid om iets te betekenen voor de club als er een beroep op hun gedaan wordt. Dit alles ondanks zijn fysieke ongemakken.

Frank is een zeer betrokken supporter van het eerste elftal en zal geen uit- of thuiswedstrijd missen, tenzij hij echt niet anders kan. De muzikaliteit van Frank is weid en zijd bekend. Op vele plaatsen heeft hij opgetreden en treed hij nog op. Voor HVCH heeft hij een schitterend clublied gemaakt bij het 75-jarig bestaan van HVCH, een levend document. Uit handen van de verenigingsman van 2012, Bennie Heesakkers, ontving Frank het bijbehorende beeldje.
Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl