Vorstenbossche Boys speelt tegen FC Den Bosch

VORSTENBOSCH - In het kader van het 60-jarig jubileum speelt Vorstenbosche Boys op zaterdag 6 juli een jubileumwedstrijd tegen de profs van FC Den Bosch. Voor FC Den Bosch is het de eerste wedstrijd in hun voorbereiding op de Keuken Kampioen Divisie 2019-2020 (Eerste Divisie) alwaar ze vorig seizoen op een keurige vierde plaats eindigden, en door het behalen van een periodetitel ook geplaatst waren voor play-off duels om promotie naar de eredivisie. Helaas waren de Go Ahead Eagles net iets te sterk voor de Bosschenaren over twee duels. Deze eerste oefenwedstrijd is een mooie gelegenheid voor de Blauw-Witten om zich aan het publiek te presenteren. 

Vorstenbossche Boys heeft zich afgelopen seizoen op het nippertje weten te handhaven in de 4e klasse I en heeft nu nog een leuke wedstrijd voor de boeg om het seizoen af te sluiten en afscheid te nemen van trainer Ruud Fleskens, welke de afgelopen vier seizoenen de club onder zijn hoede had. 

Zoals reeds eerder vermeld staat de wedstrijd in het teken van het 60-jarig jubileum van de Vorstenbossche Boys. Eerder dit seizoen hebben de meisjes- en jongensteams onder 17 en 15 reeds een bezoek gebracht aan de competitiewedstrijd van FC den Bosch tegen Jong PSV. Dit met in totaal 100 personen.

Het jubileum zal verder nog gevierd worden in het weekend van 30 augustus t/m 1 september. Voorafgaand aan de jubileumwedstrijd tegen FC den Bosch zal er om 12.00 uur ook nog een heuse “interland” gespeeld worden tussen Vorstenbossche Boys Jo12 tegen KFC Poppel Jo12 uit België. De wedstrijd Vorstenbossche Boys 1 – FC den Bosch vangt aan om 15.00 uur. Locatie: Sportpark 'De Bergakkers', Binnenveld 57 te Vorstenbosch. 

Kaartjes voor de wedstrijd zijn te koop aan de dagkassa; niet-leden van de Vorstenbossche Boys betalen € 5,00 per kaartje, leden € 2,50.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl