CDA: De jeugd heeft de toekomst

Daarom vinden we de jeugd  zo belangrijk! De politiek richt zich deels op de dagelijks gang van zaken binnen de gemeente, maar zeer zeker ook op de (middel)lange termijn. Deze (middel)lange termijn heeft vooral betrekking op de jeugd van nu. Tijden veranderen en de jeugd lift daar makkelijk op mee. Ook Bernheze verandert en daar moeten we ons voordeel mee doen.

Omdenken
We weten dat voor veel mensen uit alle leeftijden de tijd een schaars goed is. Daar ondervinden overigens ook verenigingen hinder van. Zoals al eerder beschreven in een CDA artikel zijn we in Bernheze gebaat bij een groep mensen die in staat is om te gaan omdenken, iets meer “out of the box”.

Kansen en mogelijkheden
Zo moeten we met de nieuwe omgevingsvisie, die in de plaats komt van een berg verdeelde vergunningen, gaan denken in mogelijkheden en kansen, niet meer in kaders en lijntjes. En ook bij onderwerpen zoals  het VAB beleid ( vrijkomende agrarische bebouwing) zijn een frisse kijk en nieuwe ideeën welkom. Verder zijn er initiatieven om periodiek je mening te geven over actuele onderwerpen in Bernheze.

Oplossingen bespreken
In veel management cursussen wordt geleerd dat je aan medewerkers bij problemen altijd moet vragen wat hun eigen voorgestelde oplossing is. Dat wil CDABernheze ook in de politiek: graag gaan wij daarover met U in gesprek. Meer info: www.cda.nl/bernheze

CDABernheze: Herkenbaar, actief en betrokken in alle kernen! 

Erwin van Kessel,
Burgerlid CDABernheze  

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl