Blanco: Weer aan de slag  

De meeste mensen hebben de vakantie er weer op zitten en zitten alweer in het vertrouwde dagelijkse werkritme. De scholen zijn weer begonnen en ook de verenigingen hebben hun wekelijkse activiteiten weer opgestart. Ook politiek Bernheze kan weer aan de bak, nog even alles op alles zetten op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. 

Heeft u al bedacht wat u dit verenigingsjaar wil gaan doen? Nog maar een jaartje voetballen of toch overstappen naar tennis. Of is het fietsen in de vakantie goed bevallen en heb je besloten om je ook aan te sluiten bij de groeiende club wielrenners of mountainbikers? Toneelspelen kan ook nog, of misschien iets creatiefs met kurk.

In Bernheze kun je veel doen, individueel of in groepsverband. De gemeente zorgt ervoor dat clubs een gevarieerd aanbod kunnen leveren. De politiek heeft op die manier een belangrijke rol in de tijdsbesteding van ons allemaal. Stimuleren we vooral sport, of toch ook cultuur, extra aandacht voor jongeren, of ligt het accent op het actief houden van ouderen?

Allemaal keuzes die gemaakt moeten worden door de politiek. Daarom is het belangrijk dat die politiek ook weet wat er leeft bij de mensen en bij de verenigingen. Je kunt wachten tot iemand aan je komt vragen wat je wil, maar beter is het om je zelf te melden. Politieke Partij Blanco biedt mensen de ruimte om ideeën in te brengen of mee te praten over allerhande onderwerpen. Je bent welkom! Neem contact op via info@ppblanco.nl of 06-11311713.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl