Meld u aan voor de mantelzorgwaardering

BERNHEZE - De gemeente Bernheze wil graag zoveel mogelijk mantelzorgers bedanken voor hun langdurige, onbetaalde zorg voor anderen. U kunt daarom tot en met 31 oktober uw mantelzorgers aanmelden voor de mantelzorgwaardering.

Op 10 november 's avonds speelt Kurt Defrancq de muzikale theatermonoloog 'Met de mantel der liefde' en kruipt hij in de rol van zowel de mantelzorger als de zorgbehoevende. Een prachtig kwetsbaar theaterstuk met een humoristisch trekje. Deze avond vindt plaats in Cultureel Centrum De Pas in Heesch en wordt geopend door wethouder Jan Glastra van Loon. De mantelzorger mag een introducee meenemen. U krijgt samen een speciaal mantelzorgarrangement aangeboden inclusief koffie en een drankje. (De avond is ook toegankelijk voor publiek dat zelf een ticket heeft gekocht).

Workshop ontspullen
Op 11 november kunt u bij restaurant De Leygraaf in Heeswijk-Dinther een workshop ‘ontspullen’ bijwonen van  professional organiser Ingrid v.d. Locht. Lukt het niet meer om orde in de chaos aan te brengen? Tijdens deze lezing krijgt u tips die helpen bij het opruimen van uw leefomgeving en die u stimuleren om voor eens en altijd spullen de deur uit te doen!  Vervolgens lunchen we met elkaar en is er gelegenheid om na te praten.

Attentie
Heeft uw mantelzorger geen behoefte aan een avondje uit of trek in een lunch met andere mantelzorgers en wilt u hem of haar toch in het zonnetje zetten? Geef dan de gegevens door dan zorgen wij voor een bedankje.

Jonge mantelzorgers
Voor mantelzorgers van 18 jaar en jonger organiseren we begin 2018 een hele mooie middag (rekening houdend met de winterstop van het voetbal). Zeer waarschijnlijk op 27 januari 2018 vanaf 13.00 uur. Ze kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar : mvdberg@mantelzorgmakelaars.com .

Vervangende mantelzorg
Het kan zijn dat u niet zomaar van huis kunt. Wil u dan aangeven of het nodig is dat wij vervangende zorg regelen? Hiervoor zoeken we dan een vrijwilliger.

Margo van den Berg organiseert de mantelzorgwaardering.

Aanmelden
Print het antwoordformulier (PDF, 85.1 kB) uit, vul het in en stuur het in een envelop zonder postzegel naar: Gemeente Bernheze, Antwoordnummer 6003, 5384 ZX Heesch. U kunt de het formulier ook scannen of fotograferen en mailen naar mvdberg@mantelzorgmakelaars.com

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met  Margo van den Berg, mantelzorgmakelaar, telefoon 06-48801127. Ook als u al bekend bent bij de Wmo-consulenten of bij Margo moet u uw mantelzorger aanmelden.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl