Uw mening telt!

Beste inwoner van Bernheze, Wist u dat er bij de commissies Bestuur en Strategie, Maatschappelijke Zaken en Ruimtelijke Zaken, de mogelijkheid bestaat om ook uw mening te geven?

Wij van Lokaal, vinden het belangrijk dat inwoners gebruik maken van dit spreekrecht. Op deze manier wordt het voor ons nog duidelijker wat er in de gemeente leeft. Tijdens de comissievergaderingen heeft u 5 minuten de tijd om de commissie toe te spreken over een onderwerp dat op de agenda staat. U moet zich van tevoren wel even aanmelden, per email naar griffie@bernheze.org.

De agenda van de verschillende commissievergaderingen kunt u vinden op www.bernheze.org – bestuur en organisatie – vergaderingen – komende vergaderingen. In de week van 25 februari zijn de eerst volgende commissievergaderingen.

Op 19 februari heeft Lokaal weer het fractieoverleg, waarbij we de onderwerpen van de verschillende commissies gaan bespreken. U bent van harte welkom!

Wilt u graag inspreken, maar staat het onderwerp dat u bezig houdt niet op de agenda? Of wilt u deelnemen aan het fractieoverleg? Neem dan contact op met mij of een van mijn collega’s van Lokaal, dan kunnen we kijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat ook dat onderwerp aan de orde komt!

Met lokale groet, Gwendy Jacobs
gwendy@lokaal.nu
Burgerlid Lokaal

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl