50PLUS Bernheze: De Pas en Heeschenaren in de steek gelaten door college én gemeenteraad!

50PLUS Bernheze is een jonge partij voor alle leeftijden, die de belangen van ouderen altijd in het vizier heeft. Daarom vinden wij het onvoorstelbaar, dat het college én de gemeenteraad De Pas en de Heeschenaren in de steek laat. Alleen geld ter beschikking willen stellen, zonder enkel plan of visie, zo behoor je niet besturen. Het wordt tijd voor een nieuw geluid met 50PLUS in de gemeenteraad zodat burgers zich gehoord voelen en een stem hebben. Het is dan ook fantastisch om te zien dat de Heesche gemeenschap dit niet pikt ( zie o.a. Facebookpagina van ’13.445 x De Pas’ ). 

En wat is dan de visie van 50PLUS Bernheze?
50PLUS Bernheze wil goede voorzieningen voor activiteiten voor en vanuit de gemeenschap, voor jong en oud, actieve en eenzame burgers mogelijk te maken. Dit is essentieel voor de leefbaarheid en vitaliteit van de kernen.

Onze dorpen verschillen en passend bij de gemeenschap wil 50PLUS Bernheze een ‘huis voor de gemeenschap’ in elke dorp als ‘thuis’ voor huidige en nieuwe activiteiten, verenigingen en voor een openbaar cursuscentrum. Gezien de omvang van 13.500 inwoners voor de grootste kern Heesch past een klein theater. 50PLUS Bernheze staat voor dit soort bloeiende en goed georganiseerde voorzieningen in en ja dat mag dus gemeenschapsgeld kosten. 

En vertaald naar De Pas betekent dit!
50PLUS wil onder één dak een klein theater, professionele horeca, cursuscentrum, bibliotheek en de thuisbasis voor de KBO en andere (toekomstige) verenigingen. 

Namens 50PLUS Bernheze i.o.
Hans Bongers

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl