VVD: Word actief in de politiek!

Door deze kreet in een artikel in DeMooiBernhezeKrant werd de aandacht van mijn man getrokken. Het bleek een oproep te zijn om deel te nemen aan een cursus over de politiek. “Hij”, Ludwig van der Pas, geboren en getogen in Heeswijk-Dinther, weet dat ik al jaren roep dat ik 'iets in de politiek' wil gaan doen. Maar ja, druk, druk, druk.

Manlief heeft het artikel uitgeknipt en onder mijn neus geschoven met de woorden “hier, ga het nu maar eens doen”. Zo’n uitdaging kun je natuurlijk niet weerstaan. En zo is het begonnen….

Ludwig en ik hebben samen gewoond in Heeswijk-Dinther en zijn daar getrouwd, daarna heel even in Veghel, maar inmiddels alweer 14 jaar in Heesch.

Ik werk al 20 jaar in de verzekeringsbranche en ben sinds december 2019 werkzaam als volmacht manager bij een volmacht bedrijf. Ongeveer 3 jaar geleden ben ik wat minder gaan werken om wat terug te doen voor 'de gemeenschap'. Dat doe ik o.a. als bloeddonor en Bondsraadslid bij de ANWB voor de provincie Noord Brabant. Ik heb gekozen voor de gemeentepolitiek, omdat de gemeenteraad een bestuursorgaan is vóór inwoners dóór inwoners. Op 20 mei jl. ben ik benoemd tot burgerlid voor de VVD in de Raadscommissie Bestuur en Strategie.

Ik verheug mij er op mijn steentje bij te kunnen dragen, zowel binnen de VVD-Bernheze als in de commissie. Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of wil je ook actief worden in de politiek? Er zijn uitdagingen genoeg! Laat het mij weten via info@vvdbernheze.nl

Marijke van Gestel,
Burgerlid Commissie Bestuur en Strategie

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl