De Hisse Kwis 2012 ook dit jaar weer een succes

De Hisse Kwis 2012 zit er op. Ook deze editie was het weer een succes met een nieuw record in deelnemende teams, maar liefst 115 Inschrijvingen. Om 17.30 uur stonden de eerste teamleiders al voor de deur om er zeker van te zijn zo snel mogelijk het kwisboekje op te halen en eraan te beginnen. Erg leuk om te zien dat iedereen zo enthousiast was.
Om 20.00 uur was het tijd voor de geheime proef, wat dit jaar een auto-theorie-examen was. Drie onderdelen met 50 vragen, een lastige proef voor de ervaren bestuurders .

De commissie is op de avond zelf bij een aantal teams langs geweest om te kijken hoe het ging en om mee te proeven van de gezellige sfeer bij de mensen thuis. Veel teams hadden een eigen tactiek en hadden bijna geen tijd om een praatje te maken, want de vragen wilden ze op tijd af hebben. Om 23.00 uur werden de eerste kwisboekjes ingeleverd en om stipt 23.30 uur werd het laatste boekje afgegeven.

Daarna was het aan de commissie om al deze 115 boekjes na te kijken, Een hele klus!
Op vrijdag 25 januari om 20.00 uur zal in Cultureel Centrum De Pas de winnaar van De Hisse Kwis bekend worden gemaakt. Hier wordt niet alleen de winnaar bekend gemaakt maar ook worden de vragen besproken en de juiste antwoorden gegeven. Na de prijsuitreiking is het tijd om De Hisse Kwis spetterend af te sluiten met een feestavond. Hier kunnen we met zijn alle napraten over de kwis, een drankje doen en misschien zelfs een dansje wagen.
Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl