Jubilarissen EHBO St. Lucas

VORSTENBOSCH - Op woensdag 9 maart hield EHBO vereniging St. Lucas uit Vorstenbosch haar jaarlijkse jaarvergadering. Dit jaar hadden we drie jubilarissen: 

Sandra Elschot uit Nistelrode ontving een zilverenspeldje omdat ze al 25 jaar lid is van onze EHBO vereniging. Sandra is geslaagd in het seizoen 1990-1991. Vanaf 3 februari 1993 zit Sandra in het bestuur van onze EHBO vereniging als jeugd EHBO coördinator, tassencontrole coördinator en helpt ze al vele jaren als EHBO’er bij diverse evenementen.  

Martien v.d. Berg uit Veghel werd gehuldigd omdat hij al 30 jaar lid is van onze EHBO vereniging. Martien is geslaagd in het seizoen 1985-1986. Op 12 November 1988 slaagde Martien voor zijn Lotus opleiding. Daar hebben we bij elke herhalingsles nog steeds profijt van. Ook zien we Martien geregeld terug bij evenementen als EHBO’er. 

Piet Verstraten uit Vorstenbosch ontving een gouden speldje omdat hij al 40 jaar lid is van onze EHBO vereniging. Piet is geslaagd in het seizoen 1975-1976. Piet kwam in 1982 in het bestuur, hij is 1 jaar penningmeester geweest en 13 jaar voorzitter van onze vereniging. Piet help ook al diverse jaren mee tijdens de EHBO lessen op de basisschool in Vorstenbosch en zien we Piet ook vaak als EHBO’er bij evenementen. 

Namens het bestuur van EHBO vereniging St. Lucas  bedank ik onze jubilarissen voor hun inzet voor de samenleving van Bernheze.

 

Voorzitter EHBO vereniging St. Lucas.
Jeroen van Kampen

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl