Eerste bewoners nieuwbouw Heesch ontvangen sleutels

HEESCH  – Woningcorporatie Mooiland heeft deze week aan de eerste bewoners de sleutels overhandigd van de hun nieuwe huis. De 24 nieuwe energiezuinige huurwoningen zijn onderdeel van vernieuwing in en rond de Hildebrandstraat in Heesch. De woningen hebben een energiezuinig karakter en dat gaan de bewoners merken aan de lage stookkosten. Alle woningen zijn voorzien van zonnepanelen. 

24 nieuwbouwwoningen
Aannemersbedrijf Van Herpen heeft de 24 woningen gerealiseerd in opdracht van Mooiland. De woningen horen bij fase 3 van de herstructurering in en rond de Hildebrandstraat en bestaan uit zeven eengezinswoningen en zeventien nultredenwoningen. De heer en mevrouw Janssen zijn een van de nieuwe bewoners en zijn erg blij met hun nultredenwoning De nultredenwoningen hebben de woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer allemaal op de begane grond. Hierdoor hoeven bewoners geen trappen te lopen en kunnen zij langer in hun woning blijven wonen. De eengezinswoningen hebben twee of drie slaapkamers.

Duurzaam
Vincent van Wincoop, projectontwikkelaar Mooiland: “Met deze nieuwbouw leveren we ook een bijdrage aan onze ambitie om een duurzame woningvoorraad te realiseren. De energiezuinige woningen zorgen voor comfort en lagere stookkosten. Wij wensen de nieuwe bewoners veel woongenot.”

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl