Rabobank Clubkas Campagne 2018: Kom in actie voor uw club!

BERNHEZE - Rabobank Oss Bernheze steunt het verenigingsleven met de Rabobank Clubkas Campagne. Met de Clubkas Campagne laat de bank een deel van de winst terugvloeien in de maatschappij. Tijdens deze campagne mogen leden van Rabobank Oss Bernheze hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Dat is optimale ledeninvloed zoals het hoort bij een coöperatieve bank. De stemmen van de leden zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting krijgt.

619 verenigingen en stichtingen doen mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Zij dingen met hun project mee naar een bijdrage uit de totale prijzenpot van € 300.000,-. Tijdens de finaleavond, die plaatsvindt op donderdag 4 oktober, wordt aan de deelnemende clubs bekend gemaakt welk bedrag zij ontvangen. De uitreiking vindt plaats tijdens de Week van de Coöperatie, locatie De Rusheuvel in Oss.

Leden van Rabobank Oss Bernheze kunnen tussen 11 september en 24 september hun stem uitbrengen. Zij hebben hiervoor een persoonlijke stemcode ontvangen. Ieder lid mag vijf stemmen uitbrengen waarvan maximaal één op dezelfde vereniging. Hiermee helpt de Rabobank de clubs om hun doelen te bereiken. Meer informatie leest u op www.rabobank.nl/ossbernheze.

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl