Douwe Egbertspunten veel waard voor Voedselbank

OSS/BERNHEZE - Geef de spaarpunten Douwe Egberts een grote waarde. Doneer ze aan de Voedselbank voor Oss en Omgeving. De Voedselbank krijgt er pakken koffie voor, terwijl de punten bij veel mensen gewoon liggen te wachten op een onbekende bestemming. De meeste mensen knippen ze wel van de verpakkingen, maar hebben geen idee wat ze ermee gaan doen. De Voedselbank is er bij mee. In december staan op verschillende locaties inzamelboxen om de spaarpunten in te leveren. Douwe Egberts heeft een actie opgezet waarbij de Voedselbank pakken krijgt, een doorgaans schaars product.

Het blijven moeilijke tijden voor veel mensen: niet iedereen profiteert van een beter wordende economie. Duizenden gezinnen leven onder de armoedegrens, in de regio Oss is dat ongeveer 10 procent van alle huishoudens. Gelukkig kan de voedselbank een aantal van deze mensen ondersteunen met een wekelijks voedselpakket. Koffie is voor de cliënten van de Voedselbank een luxeproduct, maar je kunt je voorstellen dat deze mensen een moment van ontspanning kunnen gebruiken. Koffie komt echter sporadisch voor in onze pakketten. Een pak koffie in het pakket is een klein gebaar, maar wordt zeer gewaardeerd.

Daarom de vraag om de Voedselbank te hulp te schieten met het inzamelen van Douwe Egberts Waardepunten. De door jou ingeleverde waardepunten worden verzilverd voor pakken koffie. Deze pakken worden gedoneerd aan de voedselbank. Douwe Egberts steunt deze actie, want het merk wil mensen in Nederland dichterbij elkaar brengen. Douwe Egberts heeft dan ook toegezegd alle donaties met 15% te verhogen! Geef je D.E.-waardepunten zijn waarde en stel deze ter beschikking aan de voedselbank!

De waardepunten, bij voorkeur geteld, kunnen gedurende de hele maand december worden ingeleverd op de volgende adressen.

Heesch: Bibliotheek (De Misse2), SNS-bank (Schoonstraat 2)

Nistelrode: Ceelen Groenten, (Laar 80A),Wereldwinkel (Raadhuisplein 1), Bibliotheek (Parkstraat 2),

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl