Verras ons met jouw eigen gedicht!

BERNHEZE - De laatste donderdag van januari is voor Nederland en Vlaanderen Gedichtendag en de start van de Poëzieweek. Een gedicht voert de lezer een stukje mee in de gevoels- en gedachtewereld van de schrijver. Je kunt als dichter anderen deelgenoot maken van je diepste zielenroerselen of zomaar stilstaan bij iets kleins of alledaags. Het gevoel van het moment voor altijd gevangen in woorden. 

Je hoeft niet per se een bekende schrijver of dichter te zijn om een mooi gedicht te kunnen maken. Misschien schuilt er ook een dichter in jou! Daarom geeft DeMooiBernhezeKrant alle inwoners van Bernheze een kans om hun mooiste zelfgeschreven gedicht voor het voetlicht te brengen. 

Ben jij een woordkunstenaar of wil je er een zijn? Grijp dan nu deze kans! Stuur jouw mooiste zelfgeschreven gedicht vóór vrijdag 25 januari 17.00 uur naar info@demooibernhezekrant.nl. Je bepaalt zelf je onderwerp en stijl. 

Zet duidelijk je naam, leeftijd en woonplaats erbij!

Uit de ingestuurde gedichten kiest de redactie van DeMooiBernhezeKrant er uit elke kern een uit. Deze gedichten worden gepubliceerd in de uitgave van DeMooiBernhezeKrant van 30 januari. Een leuke opwarmer voor de Gedichtendag en de Poëzieweek.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl