Kennismakingsmomenten Elde College

BERNHEZE - De open dagen zijn inmiddels geweest maar voor groep 8 leerlingen die nader kennis willen maken met het Elde College bieden we nog een aantal momenten aan:

Minilessen voor vwo, havo en vmbo
Leerlingen die vwo, havo of vmbo gaan doen zijn van harte welkom tijdens onze Minilessen. Deze zijn op 6 februari in Schijndel (vwo, havo, vmbo) en op 13 en 20 februari op onze locatie in Sint-Michielsgestel (havo, vmbo), van 14.45 tot 16.15 uur. Kinderen ervaren hoe het er op een echte schooldag aan toe gaat, volgen een echte les, wisselen van lokaal en zitten in de brugklasaula.

Cool Campus en Informatieavond voor tweetalig vwo
Voor kinderen uit groep 8 die tweetalig vwo willen gaan doen is er Cool Campus in Schijndel, ook op woensdag 6 februari van 14.45 tot 16.15 uur. Kinderen volgen aansprekende workshops die gedeeltelijk in het Nederlands en gedeeltelijk in het Engels worden gegeven, ook ontmoeten ze docenten en leerlingen. Dat gebeurt allemaal in een schoolse setting. Ouders die meer informatie willen krijgen over tweetalig vwo op het Elde College zijn samen met hun zoon of dochter van harte welkom tijdens de Informatieavond tvwo op woensdag 13 februari. De avond start om 18.30 uur en eindigt omstreeks 20.30 uur. Het programma richt zich zowel op de groep 8 leerling als ook op de ouders/verzorgers.

PROmodag Praktijkonderwijs
Voor groep 8 leerlingen die volgend jaar wellicht naar praktijkonderwijs gaan, organiseert Praktijkonderwijs Elde College de PROmodag op dinsdag 5 februari. Kinderen zien de school in bedrijf en ontmoeten de docenten en de leerlingen. Daarnaast gaan ze aan de slag met praktijkvakken zoals koken, groen, techniek en zorg en dienstverlening. De dag start om 08.30 uur met een feestelijke en gezamenlijke ontvangst. Daarna gaan de kinderen aan de slag met de praktijkvakken. Tussendoor, om 13.00 uur wordt er samen gegeten in de aula. De dag eindigt om 15.00 uur.

Meer weten en aanmelden kan via de website www.eldecollege.nl/groep8

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl