Fotowedstrijd en win een jaar lang elke week een gratis brood

BERNHEZE - Enkele weken geleden hebben we al de eerste aankondiging gedaan van de fotowedstrijd omdat het toen de week van het huis-aan-huisblad was. We hebben al verschillende geweldige foto’s ontvangen, maar je kunt nog tot en met maandag 19 augustus je foto insturen! 

LEVER DE MOOISTE, GEKSTE, LEUKSTE OF ORIGINEELSTE FOTO AAN MET EEN DEMOOIBERNHEZEKRANT!  

Regels fotowedstrijd
De fotowedstrijd staat open voor alle lezers van DeMooiBernhezeKrant en www.mooibernheze.nl. Professionele fotografen en medewerkers van DeMooiBernhezeKrant en www.mooibernheze.nl zijn van deelname uitgesloten. 

Iedere deelnemer aan de wedstrijd mag maximaal drie foto’s sturen naar de redactie. Stuur een mail naar info@demooibernhezekrant.nl met vermelding van 'fotowedstrijd'. Vergeet niet om duidelijk je naam, adres en telefoonnummer te vermelden. Insturen kan tot en met 18 augustus. 

De foto’s moeten digitaal aangeleverd worden (in JPG formaat, resolutie 300 DPI en tenminste 1MB groot). Stuur geen archiefopnamen in maar alleen recent gemaakte foto’s. Toelichtingen op of bij de foto’s zijn niet nodig; de foto moet het verhaal zelf vertellen. Bedenk ook dat foto’s vaak pas mooi worden als er mensen of dieren op staan. 

3 X EEN EERSTE PRIJS
Een jaar lang elke week één gratis brood; van 1 september 2019 tot en met 31 augustus 2020, Aangeboden door Jumbo Wiegmans Heesch, van Mook de echte bakker in Nistelrode en COOP in Heeswijk-Dinther. 

TWEEDE PRIJS: canvas van een foto naar keuze op het formaat 90 x 60 cm aangeboden door Hema Heesch. 

DERDE PRIJS: muismat met een foto naar keuze.

De winnende foto’s worden bekendgemaakt en gepubliceerd in DeMooiBernhezeKrant in week 36, uitgave 5 september. Uit de ingezonden foto’s wordt bovendien een selectie gemaakt die op www.mooibernheze.nl wordt gepubliceerd. 

Wij wensen je een fijne vakantie toe en kijken uit naar de vele mooie inzendingen. Knip ze!

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl