Kom eens een kijkje nemen in ons atelier!

VEGHEL - Op doordeweekse dagen bent u tussen 11.00 tot 16.00 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen in ons atelier. Gewoon om een praatje te maken of om een bestelling te plaatsen. Ook kunt u hier terecht voor opdrachten en/of vragen voor arbeidsmatig werk.

Kook Kunst Tinks is in 2000 ontstaan uit de behoefte van een aantal cliënten van SWZ die graag zo gewoon mogelijk aan het werk wilden gaan. Dit was de start van een onderneming die midden in de maatschappij staat. Destijds heette de onderneming nog Galerie Tinks. In 2015 kreeg SWZ de kans om een ruimte te huren binnen de Proeffabriek in Veghel, waardoor er veel meer mogelijkheden binnen handbereik kwamen. Dat was de start van kookwinkel Kook Kunst Tinks op de Noordkade! 

Kook Kunst Tinks is een onderdeel van SWZ.
SWZ ondersteunt mensen met een beperking in alle fasen van hun leven, om zoveel mogelijk op eigen kracht mee te doen in de maatschappij. De vraag van de Client en zijn mogelijkheden zijn hierbij leidend. SWZ is er voor mensen met een lichamelijke of meervoudige beperking en mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Kook Kunst Tinks 
Verlengde noordkade 12 Veghel
0413 782 220 
tinks@kookkunsttinks 
www.tinks.nl

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl