Start Kabouterhockey HDL!

HEESWIJK-DINTHER - Kabouterhockey wordt speciaal voor de allerkleinste georganiseerd. Deze unieke trainingen is afgestemd op kinderen in de leeftijd van 3,5 tot 6 jaar. Ook trainingsleden mogen deelnemen.

Kinderen ontdekken tijdens de trainingen op een speelse manier hun hockeytalent en maken samen met leeftijdsgenootjes veel plezier. Dit alles onder begeleiding van een professionele trainer van HockeyWerkt.

Deze trainingen zullen worden gegeven op zondagochtend (10.00 tot 11.00 uur). Meldt jouw zoon of dochter aan via een mailtje naar TC@HDLHOCKEY.NL

We gaan van start op zondag 15 maart van 10.00 tot 11.00 uur. De eerste drie trainingen zijn proeftrainingen en hier kun je gratis aan deelnemen. Deze trainingen zullen worden gegeven op zondagochtend. Meldt jouw zoon of dochter aan voor kabouterhockey door een mail te sturen naar TC@hdlhockey.nl. 

Wat heb je nodig;  Kunstgras hockeyschoen of multifunctionele buitensportschoen. Hockeysticks en ballen: zijn aanwezig op het veld. 

Is het kabouterhockey goed bevallen en wil je je inschrijven? Dat kan via het inschrijvingsformulier op onze website (www.hdlhockey.nl) onder de tab Lidmaatschap.

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl